Buurman & Buurman

A JE TO!

kinderen
Locatie: schouwburg
di 1 mei 2018 start 13:30 einde 14:30 pauze nee

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!
Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?
Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de musical A JE TO!

Theaterparadijs
Een gezellig familievoorstelling met dubbelzinnigheden en vrolijke liedjes!
Theaterkrant
In een wereld waarin buren elkaar vaak niet meer kennen en onderlinge verbanden steeds losser worden, zijn Buurman & Buurman een baken van saamhorigheid en nabuurschap. Ze pakken elke klus aan en maken de wereld op hun unieke manier een beetje mooier. De theaterversie, voor kinderen vanaf drie, voegt iets toe aan de razend populaire tv-animatieserie uit Tsjechië. Lees recensie