Herman in een bakje Geitenkwark

Verplicht Spelen

jongeren & studenten cabaret
Locatie: studio
za 31 mrt 2018 start 20:30 einde 22:00 pauze nee

Je wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens. Wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel? Hier hoef je niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps.

Theaterkrant
De mannen werken al lang met elkaar samen en dat merk je. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling. Lees recensie
Cabaret.nl
Vier eigenzinnige, maar zeer geestige en muzikaal onderlegde jongemannen, van wie is af te zien dat ze zélf in ieder geval helemaal niet 'verplicht spelen'. Lees recensie
Trouw
Benny, Pollie, Rein en Rob zijn heel muzikaal en staan met aanstekelijke energie op het toneel.
Gastreactie
Geweldig! Zo goed in elkaar, wat een theatermakers! Van een glimlach tot bulderend van het lachen.

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Special

Special

Een (h)eerlijke theaterschotel van dagverse producten (vlees, vis of vegetarisch) en een dessert ter afsluiting. Inclusief stokbrood met kruidenboter en tapenade, salade en tafelwater. Laat je verrassen door de culinaire creaties van chef-kok Tom Biessen!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Uitverkocht