Menahem Pressler (VS) - Concert

Kamermuziek Souvenir

klassieke muziek
Locatie: concertzaal
di 29 mei 2018 start 20:00 einde 22:00 pauze ja

De levende legende Menahem Pressler keert terug naar Tilburg! In 2016 gaf hij op 92-jarige leeftijd een onvergetelijk concert in onze concertzaal. Wie erbij was, zal het zich nog goed herinneren: een breekbaar ogende man komt aan de arm van zijn assistente het podium op. Maar zodra hij achter de vleugel plaatsneemt en de toetsen aanraakt, is Pressler direct die briljante en technisch perfecte meesterpianist die hij altijd was. Meer dan vijftig jaar was hij verbonden aan zijn fameuze Beaux Arts Trio. Vanaf 2008 verlegde hij zijn optredens naar solorecitals en debuteerde daarmee op negentigjarige leeftijd in het Concertgebouw. Wij zijn er trots op Menahem Pressler opnieuw te mogen ontvangen. Te meer omdat hij in Tilburg ook nog tijd maakt voor een openbare masterclass en een interview ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van het Fontys Conservatorium.

grand café souvenir: toelichting, muziek & tweegangendiner om 17:30 uur in Lucebert € 19,50

tip: Bezoek ook het interview op 28 mei en de masterclass op 30 mei. De losse prijs voor zowel het interview als de masterclass is € 15. Wilt u naar het concert én het interview en de masterclass, reserveert u dan via deze pagina, dan betaalt u alleen voor het concert en de inleiding (€ 54), de masterclass is gratis (korting reeds in prijs verrekend).

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Kamermuziek Souvenir

Kamermuziek Souvenir

grand café souvenir

grand café souvenir

Toelichting, muziek & tweegangendiner in grand café souvenir, 17:30 uur in Lucebert.

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.