Benjamin van der Velden

Ik Ben

cabaret
Locatie: studio
wo 25 apr 2018 start 20:30 einde 21:45 pauze nee

Het had weinig gescheeld of Benjamin van der Velden had zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. "Het lied dat aangenaam aan Ramses Shaffy herinnerde in diens wat meer benevelde periode, werd later in de finale door niemand meer benaderd", schreef het Haarlems Dagblad. Geproefd aan het theater, was er geen weg meer terug. Hij schreef zich in voor het eerste cabaretfestival dat hij tegenkwam, en zijn nog ruwe talent werd direct herkend. Reden genoeg om Benjamin van der Velden op tournee door het land te sturen!

let op: Vanwege meezingevenement Tilburg Zingt kunnen autopassagiers tussen 25 april 12:00 uur en 27 april 8:00 uur hinder ervaren op de Cityring. Tussen de Spoorlaan en Bisschop Zwijsenstraat wordt de linker rijbaan afgesloten voor verkeer met uitzondering van hulpdiensten. Het verkeer kan richting het zuiden rijden via het Piusplein – Piusstraat – Koopvaardijstraat – Wethouder Baggermanlaan. Er staan verschillende verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te lijden. De parkeergarages Heuvelpoort en Emmapassage zijn gewoon bereikbaar.

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.