VARA Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2018

cabaret
Locatie: studio
wo 2 mei 2018 start 20:30 einde 22:30 pauze ja

Wil je de carrièrestart van 'de nieuwe Micha Wertheim' of 'de nieuwe Paulien Cornelisse' meemaken? Dat kan! De finalisten van het VARA Leids Cabaret Festival 2018 doen de finaleavond namelijk integraal over in onze studio. Sinds 1978 is het festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Gevestigde namen als Lebbis & Jansen, Najib Amhali, Wim Helsen, Sanne Wallis de Vries en Tim Fransen gingen hen voor. De nieuwe lichting staat in de startblokken, wees erbij!

De line-up is bekend!

De finalisten van 2018 waren Farbod Moghaddam, Kasper van der Laan en Jeroens Clan (Jip de Poorter, Bram Kroon en Matthias Tuns)

Het juryrapport van Farbod Moghaddam: "Farbod heeft de jury bij elk optreden opnieuw ontroerd. Niemand anders dan hij kan ons dit verhaal vertellen. Hij heeft een eigen stem en een eigen blik op de wereld. Hij is goed in doordenkgrappen en zet het publiek vaak op het verkeerde been. Zijn show is intelligent, verrassend en hijzelf is 'heel erg schattig'."

Het juryrapport van Kasper van der Laan: "Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. (...) Zijn programma 'Gewapend karton' heeft vaart en snelle grappen. (...) Kasper weet ook op een behendige manier met het publiek om te gaan."

Het juryrapport van Jeroens Clan: "Ze weten ongelooflijk slim de zaal te bespelen en maken van hun halfuur een feestje waarbij iedereen - dom of intelligent, randstad of provincie - is uitgenodigd. Alle smaken en meningen worden op deze manier prettig uitgespeeld en lichtvoetig op de hak genomen."

Theaterkrant
Alle drie de acts maken nieuwsgierig naar wat er nog meer gaat komen van deze makers. Samen laten ze mooi de diversiteit van het Nederlandse cabaretlandschap anno 2018 zien en tonen ze de rijkdom van het veld, dat momenteel levendiger lijkt dan ooit. Lees recensie

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.

Uitverkocht