Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe

cabaret
Locatie: schouwburg
di 24 apr 2018 start 20:15 einde 22:35 pauze ja

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z'n best om orde te scheppen in de door hemzelf gecreëerde chaos? Zo nam hij je mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden en bordelen. Telkens vol vuur probeerde hij te redden wat eigenlijk niet meer te redden was. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop. Zo horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom? Nou ja, zoek het maar uit, zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Wel vol goede moed natuurlijk. Immers: met de smoel richting de zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt álles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

Theaterkrant
Het is bewonderenswaardig om te zien hoe Bert Visscher na al die jaren nog altijd een zaal met gemak weet te bespelen. Met zijn hoge energie en zijn voorkeur voor groteske typetjes geeft hij zijn publiek precies waar het voor komt: een avondje onbekommerd lachen. Lees recensie

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.

Uitverkocht