Jan van den Berg

Oerknal Variaties

toneel
Locatie: studio
vr 23 mrt 2018 start 20:30 einde 21:35 pauze nee

De allereerste dag ooit. Een dag zonder gisteren. Hoe is die begonnen? In Oerknal, standup physics stort theatermaker en ontdekkingsreiziger Jan van den Berg zich samen met Jacq Palinckx op de oerknal: een theorie waarover de meningen nogal uiteenlopen. Van den Berg was getuige van opmerkelijke experimenten, sprak met voor- en tegenstanders en verzamelde een schat aan verhalen. Verhalen waarvan je soms niet meer weet of het nou wetenschap is of fictie, of allebei. Eerder nam Jan het publiek mee in de wereld van de elementaire deeltjes (Higgs) en zandkorrels (Oase). Dit is de nieuwste klap op de vuurpijl: Big Bang-wetenschap in onze studio!

Componist en gitarist Jacq Palinckx is geboren en getogen Tilburger. Momenteel maakt hij deel uit van de band VLEK, huisband van de Tilburgse Paradox.

Theaterkrant
Een college natuurkunde kán zijn vertelling niet worden. Daarvoor is hij ten eerst een veel te goeie speler. En er zit ten tweede op een geraffineerde manier muziek onder de beeldende taal. Lees recensie
Teaser Oerknal Variaties

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.