Ralph van Raat

speelt Radiohead

muziek klassiek & opera
Locatie: studio
do 29 mrt 2018 start 20:30 einde 21:30 pauze nee

Op International Piano Day geven wij het podium in onze studio aan een van de grootste, hedendaagse pianisten: Ralph van Raat. De Nederlander weet zijn publiek als geen ander te overtuigen van de immense schoonheid en diversiteit van de piano, en is niet bang daarvoor buiten de hokjes te denken. Tijdens dit concert verbindt Ralph van Raat klassieke composities van Debussy met de eigentijdse arrangementen van onder anderen John Adams én werk van de Engelse rockband Radiohead. "De muziek van Radiohead wijkt af van de gangbare popmuziek door het gebruik van onconventionele harmonieën en vreemde maatsoorten, en slaat voor mij op die manier echt een brug naar het werk van bijvoorbeeld Claude Debussy", aldus Van Raat. Een magistraal muzikale avond die je niet mag missen! 

programma: o.a. Radiohead: Everything in its Right Place, Airbag, Karma Police, Exit Music, Let Down, You | Claude Debussy: Lent et Doux, Souvenir du Louvre | Joep Franssens: Winter Child | John Adams: China Gate | Frederic Rzewski: Winnsboro Cotton Mill Blues

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.