Stephanie Louwrier

Revolutie van de mislukking

jongeren & studenten toneel
Locatie: studio
do 19 apr 2018 start 20:30 einde 21:40 pauze nee

Jong talent Stephanie Louwrier brengt een ode aan de alledaagse waanzin. Een coming out van onze imperfecte gedachten. Louwrier weigert in hokjes te denken. Haar werk laveert op de grenzen van theater, performance, muziek en stand-up. Verwacht geen pasklaar antwoord, maar kleur met haar mee buiten de lijntjes van je fantasie. Ze trapt om zich heen als een kickbokser on acid, ontroert als Bambi, is onberekenbaar als de nacht en kwetsbaar als de blues. Ze is klaar om de Revolutie te ontketenen. 

Hoe tem je het beest in jezelf? Hoe dwing je jezelf te eten met mes en vork? Hoe begroet je de wereld als er net iemand is overleden? Wat doe je als je iemand zonder reden heel hard op zijn bek wilt slaan? Waarom ga je bij iemand op schoot zitten zonder je voor te stellen? Hoe verander je een onberekenbare tbs-er in een schoondochterlijk ideaal als Anita Witzier? 

Stephanie Louwrier maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie theatermakers die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads en stand-up comedy met poëzie. Laat je meesleuren door Stephanie Louwrier. 

Dagblad van het Noorden
Ze is muzikaal sterk, heeft een enorme expressie en is taalrijk en geestig. Louwrier in vorm moet gezien worden.
Cultuurpodium online
Met Revolutie van de mislukking windt deze powerbak het publiek moeiteloos om haar vinger. Stephanie Louwrier, onthoud die naam. Meer!
Revolutie van de mislukking | Trailer

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.