The Full Monty

Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Brigitte Nijman e.a.

jongeren & studenten musical & show
Locatie: schouwburg
za 12 mei 2018 start 20:15 einde 22:50 pauze ja

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs. 

naar: Terrence McNally | muziek: David Yazbek | vertaling & bewerking: Allard Blom | regie: Paul van Ewijk | met: Joey Ferre, Brigitte Nijman, Ad Knippels, Dennis Willekens e.v.a.

tip: Op 13 mei is het Moederdag, een bezoek aan The Full Monty is natuurlijk een ideaal cadeau!

de toegift: live-muziek na afloop in de foyer

AD
De Britse filmkomedie The Full Monty was in 1997 een geheide bioscoophit en zoals dat bij blockbusters gaat - een paar jaar later volgde de musicalversie van de wederwaardigheden van de zes werkloze metaalarbeiders, die in arren moede besluiten om met een stripteaseact hun brood te gaan verdienen. Lees recensie
Theaterkrant
Opeens kreeg de Britse filmkomedie The Full Monty (1997) een bijzondere lading: wijlen burgemeester Eberhard van der Laan toonde tijdens zijn optreden in Zomergasten 2017 (VPRO) een scène waarin de werkeloze Tom (Gerald Cooper) solliciteert naar een baan. Maar zijn vrienden verpesten het door bij het sollicitatiegesprek kabouters voor het raam te houden. De film werd een Broadway-musical in 2000 en in 2009 kwam de Nederlandse versie uit. Nu is er een tweede, opnieuw geregisseerd door Paul van Ewijk in de vertaling van Allard Blom. Het script is van Terrence McNally, muziek en liedteksten van David Yazbek. Lees recensie
Het Parool
Full Monty is de overtreffende trap van hysterie.

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.