Ali B

Koorts

cabaret
Locatie: schouwburg
do 31 mei 2018 start 20:15 einde 21:30 pauze nee

Ali B timmert stevig aan de weg. Met Ali B geeft antwoord won hij de Neerlands Hoop-prijs, Ali B beken(d)t werd genomineerd voor een Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk noemde Je suis Ali "misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen". Maar Ali is nog lang niet uitgepraat. Want Nederland is dan misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen. Maar koorts is ook het begin van genezing. Nu de verkiezingskoorts is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de maatschappij. Benieuwd naar de uitslag? Kom op consult bij Ali!

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Special

Special

Een (h)eerlijke theaterschotel van dagverse producten (vlees, vis of vegetarisch) en een dessert ter afsluiting. Inclusief stokbrood met kruidenboter en tapenade, salade en tafelwater. Laat je verrassen door de culinaire creaties van chef-kok Tom Biessen!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.