Isabelle van Keulen Ensemble

Ángeles y Diablos

klassiek & opera
Locatie: concertzaal (via entree schouwburg)
do 3 mei 2018 start 20:30 einde 22:20 pauze ja

Stervioliste Isabelle van Keulen (bij het grote publiek bekend van Maestro) brengt met haar ensemble een tango-programma: een eerbetoon aan tangogrootmeester Astor Piazzolla.

Isabelle van Keulen heeft grote bewondering voor Astor Piazzolla. In zijn muzieknoten laat hij de tango lachen én huilen. De titel van het concert Ángeles y Diablos (Engelen en Duivels) verraadt al de contrasten tussen de stukken. Muziek met directe lijnen naar de emoties, zoals alle composities van Astor Piazzolla. Door het contrasterende thema is er bovendien extreem veel afwisseling van stemmingen en tempi. Dat het ensemble geniet van het spelen van deze muziek is overduidelijk in hun liveoptredens. Ook de rol van Christian Gerber als arrangeur, voor juist deze bezetting, is zeer belangrijk voor het ensemble en het levert sublieme bijdragen op van de bandoneonist. De release van het gelijknamige album staat gepland in april 2018.

ensemble: viool: Isabelle van Keulen | bandoneon: Christian Gerber | piano: Ulrike Payer | contrabas: Rüdiger Ludwig  

programma: ‘Angel’ stukken: Introduccion-Milonga-Muerte-Resureccion, staan contrastrijk tegenover ‘Diablo’ stukken: Vamos del Diablo, Romance del Diablo, Tango del Diablo, Allegro Tangabile.

Het concert vindt toneel-op-toneel plaats in de concertzaal.

Isabelle van Keulen Ensemble - Ángeles y Diablos

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Inleiding

Inleiding

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.