Freek Vonk Live

Op Wereldreis

show
Locatie: schouwburg
za 9 jun 2018 start 14:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De succesvolle serie shows van Freek Vonk krijgt een vervolg! Met de familieshow Op Wereldreis neemt hij het publiek mee op een spectaculaire reis om de wereld. Freek vertelt over de natuur, er zijn video's van zijn avonturen in het wild én je ziet de meest bijzondere en gave dieren voorbij komen. Maak op zowel een leuke, spannende als leerzame manier kennis met Freek en z'n avonturen over de hele wereld!

“Het was geweldig om bij de vorige shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel belangstelling is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen bleven maar vragen wanneer ik in de rest van Nederland ging optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door dit jaar een paar voorstellingen te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.

over Freek Vonk
De 34-jarige dr. Freek Vonk is niet alleen bioloog maar ook wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Hij promoveerde in 2012 aan de Universiteit Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif. Daarnaast is hij programmamaker bij Zapp/VPRO en BNN-VARA, waarvoor hij de hele wereld over reist.