Leo Bormans

Leo Bormans

overige activiteiten
Locatie: schouwburg
ma 19 mrt 2018 start 20:00 einde 21:30 pauze nee

Leo Bormans, de Belgische geluksambassadeur en schrijver van The World Book of Happiness, opent de Dutch Happiness Week in Tilburg met een openbare lezing over Het Geheim van Geluk. Deze lezing wordt aan de stad aangeboden door Fontys Hogescholen, één van de organisatoren van de Dutch Happiness Week.

Iedereen is er naar op zoek, velen vinden er deeltjes van, maar wat maakt ons nou precies gelukkig? Leo vroeg het aan honderd geluksprofessoren uit vijftig landen. Geen dromers en filosofen maar onderzoekers en wetenschappers uit verschillende delen van de wereld, van Amerika en China tot Australië en Japan. Hun kennis en wijsheid verzamelde hij in het succesvolle boek en internationale project The World Book of Happiness, dat al in meer dan tien talen vertaald is. Voormalig Europees president Herman van Rompuy gaf het cadeau aan alle wereldleiders met de vraag geluk en levenskwaliteit hoog op de politieke agenda te zetten.

Tijdens deze avond gaat Leo samen met je op zoek naar de betekenis van geluk. Hij geeft op inspirerende en theatrale wijze concrete tips en voorbeelden die bijdragen tot een wereld van geluk voor onszelf én voor anderen. Optimisme kan je leren. En wie zich optimistisch opstelt is gelukkiger, gezonder en succesvoller in studie, relaties, beroep en vriendschap.

Over Leo Bormans
Leo Bormans wordt in Nederland en België gezien als een van de meeste vooraanstaande experts op het gebied van geluk. Hij is regelmatig te gast in televisieprogramma's als De Wereld Draait Door en RTL Late Night en geeft wereldwijd lezingen bij bedrijven en organisaties.

Dutch Happiness Week
Deze voorstelling maakt deel uit van de Dutch Happiness Week die Fontys Hogescholen samen met tal van partners organiseert in Eindhoven en Tilburg.