De Formule 1 Show

Olav Mol & Jack Plooij

show
Locatie: schouwburg
di 26 jun 2018 start 20:15 einde 22:05 pauze ja

Het is voor Nederlandse Formule 1-fans niet voor te stellen: een race zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol of de verslagen uit de pit van reporter Jack Plooij. Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste (en jongste) Nederlander een GP won.

In deze gloednieuwe Formule 1 Show vertellen Mol en Plooij alles over de hoogste klasse in de autosport.  "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes. Zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders", aldus de mannen.

De Formule 1 Show | Trailer

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Formule 1-special

Formule 1-special

Deze Formule 1-special bestaat uit: hoofdgerecht: gemarineerde schouderhaas van de houtskool met aardappelrösti, geroosterde groenten en spekjus, dessert: sticky toffee cake met whisky-karamelsaus, vanille crème fraiche en ijs. Inclusief tafelwater, stokbrood en boter vooraf en salade bij het hoofdgerecht. Je betaalt op de avond zelf bij Lucebert.