Jennie Lena

Acoustic Evening

muziek
Locatie: concertzaal
zo 24 mrt 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De prachtige Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig; de muziek stroomt door elke vezel van het lijf van dit podiumbeest en vakvrouw. Ze vertelt verhalen, brengt emoties over en maakt écht contact met de luisteraar. En met succes! Ze behaalde in 2015 de finale van The Voice of Holland, haar video's gaan viral en haar recente tour was volledig uitverkocht. Met haar sterke persoonlijkheid en Amsterdamse flair gaat Jennie weer all the way in dit theaterconcert waar ze een akoestische set zal zingen.

Nu.nl
Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.
3voor12
Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance.

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Special

Special

Geen zin of tijd om zelf te koken? Geniet van de dagelijks wisselende theaterschotel, geserveerd met brood en een frisse salade. €18,50

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Geniet van een overheerlijk driegangenmenu, inclusief brood met roomboter en olijfolie. €30