Afgelast ivm coronamaatregelen

Bekijk evenementen

Alle voorstellingen, concerten en events zijn t/m 31 mei afgelast

Op 23 maart jl. heeft de Nederlandse overheid de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken verlengd. Theaters Tilburg en restaurant Lucebert zijn tot nader order gesloten. 

Bereikbaarheid Theaters Tilburg

Ook onze Ticketservice is in deze periode volledig gesloten, zowel aan de balie als telefonisch. Onze medewerkers zijn (beperkt) bereikbaar via mail: ticketservice@theaterstilburg.nl.

Theaters Tilburg is thuis, maar blijft informeren én inspireren. Alle andere afdelingen en medewerkers blijven waar mogelijk eveneens via e-mail bereikbaar. Een reactie kan wel iets langer op zich laten wachten dan je van ons gewend bent.

Informatie over afgelaste events

We begrijpen dat je met vragen zit over de afgelaste voorstellingen en concerten. We doen dan ook ons best om zo snel mogelijk met meer duidelijkheid te komen over eventuele vervangende data dan wel eventuele restitutie. Wanneer die duidelijkheid er is, neemt Theaters Tilburg proactief contact op met de kaarthouders van de afgelaste events. We houden je in de tussentijd up to date via onze nieuwsbrief, en via het nieuwsbericht