Spruit Festival 2019

Bekijk evenementen

De leukste theatervierdaagse voor iedereen tussen de 2 en 12 jaar!

Vorig jaar verhuisde Spruit van de herfst- naar de kerstvakantie en dat bleek een prima plan. Volle zalen en heel veel vrolijke snoeten die er na twee dagen kerstdiner (met soms échte spruitjes...) weer lekker op uit konden!

Dit jaar bundelen we onze krachten rond kerst opnieuw voor een hartverwarmend festival vol dans, theater en muziek. Van 27 t/m 30 december kunnen kinderen en hun (groot)ouders, oppas of andere aanhangels genieten van bijzondere en verrassende voorstellingen. Festivallocaties zijn Theaters Tilburg, 013 Poppodium en De Nieuwe Vorst. Ook zijn er op heel wat andere verrassende plekken culturele activiteiten voor de kids. Dus: vier kruisjes in de agenda, snowboots aan en wat koeken achter de hand, want er is van alles te beleven!

Kaartverkoop
De kaartverkoop verloopt via de reguliere websites van elk podium. Op spruittilburg.nl vind je het complete festivaloverzicht en de laatste informatie over alle extra's. Hieronder vind je een overzicht met de voorstellingen die in Theaters Tilburg te zien zijn.

Leeftijdsaanduiding
De leeftijdsaanduiding per programma geldt als ondergrensadvies van de programmeurs en de makers. Als ouder of begeleider beslis je uiteindelijk zelf waar de kinderen heen gaan.

Eten & drinken

Even opwarmen met iets lekkers erbij, gezellig lunchen of je festivalbezoek afsluiten met een warme maaltijd? Dat kan bij verschillende festivallocaties. Voor reserveringen bij restaurant Lucebert bel je met 013 - 543 25 15. Let op! Er is een verhoogd spruit-risico, maar we zouden het niet uit de weg gaan.