Algemene voorwaarden

Theaters Tilburg hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburgen- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de Ticketservice of op de website van de VSCD in te zien.

 • Betalingsverplichting
  Ongeacht de wijze van bestellen, ga je bij het plaatsen van je bestelling een betalingsverplichting met Theaters Tilburg aan. Tickets dienen altijd voorafgaand aan de voorstelling betaald te zijn.
   
 • Toegangsprijzen 
  Theaters Tilburg behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden nooit met terugwerkende kracht.

 • Servicetoeslag & administratiekosten 
  De voorstellingsprijzen vermeld op onze website zijn inclusief service- en administratiekosten. Theaters Tilburg heeft in de toegangsprijs een servicetoeslag van € 3 per toegangskaart opgenomen. Bij kindervoorstellingen geldt vrijwel altijd een gereduceerde toeslag van € 1,50 per ticket. In deze servicetoeslag zijn gebruik van koffie, thee en bronwater, de garderobe en administratiekosten inbegrepen.

 • Tickets retourneren
  Reeds gekochte (e-)tickets kunnen altijd tot zeven dagen voor de voorstellingsdatum worden omgeruild tegen een tegoedbon van Theaters Tilburg. Op het aankoopbedrag wordt per voorstelling € 5 aan administratiekosten in mindering gebracht. Theaters Tilburg heeft daarnaast de nieuwe regeling Niet gezond? Nieuwe kans! geïntroduceerd. 

 • Niet gezond? Nieuwe kans!
  Heb je (lichte) gezondheidsklachten, waardoor je - volgens de richtlijnen van het RIVM - geen bezoek kan brengen aan het theater, dan biedt Theaters Tilburg je tot op de dag van de voorstelling of het concert de mogelijkheid je ticket(s) te retourneren. Het aankoopbedrag wordt omgezet in een digitaal tegoed minus administratiekosten à € 5. Een veilig bezoek staat immers voorop, maar we zien je graag op een later moment terug!

 • Beeldopnames door Theaters Tilburg
  Indien Theaters Tilburg zelf foto-, film- of geluidsopnamen maakt in het gebouw, stem je stilzwijgend in met het gebruik ervan. We houden er uiteraard rekening mee dat minderjarigen niet zonder toestemming vastgelegd worden.

 • Veiligheid staat voorop 
  Jassen en grote tassen mogen niet mee de zaal in en kunnen gratis afgegeven worden bij de garderobe. Daarbij geldt dat de instructies van onze medewerkers te allen tijde opgevolgd dienen te worden. 
  let op! In verband met de huidige omstandigheden is de garderobe gesloten, en neem je jassen en tassen mee de zaal in. Houd deze zoveel mogelijk uit de doorloop, en blijf instructies van onze medewerkers opvolgen.

 • Rookverbod 
  In Theaters Tilburg is het niet toegestaan om te roken. Dat geldt ook voor e-smoking. 
Algemene voorwaarden