vr 02 feb '18

Oudejaarsconference van Marc-Marie in Theaters Tilburg

Oudejaarsconference van Marc-Marie in Theaters Tilburg foto: Marc de Groot

Vanavond had DWDD de primeur: Marc-Marie vertelde aan Matthijs van Nieuwkerk dat hij is gevraagd om in 2018 dé oudejaarsconference te maken. Na jaren van persoonlijke solovoorstellingen gaat Marc-Marie deze bijzondere uitdaging natuurlijk graag aan: met het jaar en met zichzelf. Hij verheugt zich er dan ook op samen met het publiek het jaar nog eens op een rijtje te zetten. "Hoe is het nou toch afgelopen met...?"

Tour & kaartverkoop
De conference, met de titel Onderweg naar Morgen, kan natuurlijk maar op één plek opgenomen worden: in zijn geboorteplaats Tilburg. Wij zijn dan ook blij en trots te mogen melden dat zowel de try-outs als de voorstelling in ons theater te zien zullen zijn. We houden via onze website iedereen op de hoogte van alle tourdata en de start van de kaartverkoop. Liever sneller op de hoogte? Stuur dan een mail aan bunkertheaterzaken, dan ontvang je tijdig bericht.

oudejaarsconference
De oudejaarsconference is een cabaretvoorstelling die speciaal wordt gegeven als afsluiting van het jaar. Eerdere oudejaarsconferences werden door o.a. Freek de Jonge, Youp van t Hek, Lebbis & Jansen, Theo Maasen en recent door Claudia de Breij en Herman Finkers uitgevoerd.