wo 16 aug '17

Contactloos betalen & Pin Only in onze foyers

Contactloos betalen & Pin Only in onze foyers foto: rechtenvrij

Vanaf september 2017 - zodra de eerste voorstellingen weer te zien zijn - kunt u in onze foyers alleen nog contactloos betalen of pinnen. Contant betalen kan wel bij InfoService & Tickets en in restaurant Lucebert. Uiteraard kunt u ook op deze twee locaties contactloos betalen en pinnen.

Hoe werkt contactloos betalen?
Bij contactloos betalen moet u de betaalpas of mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat. Wanneer de betaling geslaagd is, hoort u drie korte piepjes.

Voor de veiligheid kan er niet onbeperkt contactloos betaald worden zonder pincode. Als de aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode de limiet van € 50,- bereiken moet de pas alsnog worden ingestoken in de betaalautomaat en de pincode worden ingevoerd.

Kan ik met mijn betaalpas contactloos betalen?
Een betaalpas die geschikt is voor contactloos betalen is te herkennen aan onderstaand contactloos betalen logo op de voor- of achterkant. 
 

Heeft u een andere vraag over contactloos betalen? Hier vindt u veelgestelde vragen.