ma 24 apr '17

Blaudzun: nu in verkoop

Blaudzun: nu in verkoop foto: Andreas Terlaak

Het duurt nog even, maar op vrijdag 10 november komt Blaudzun met zijn allereerste theatervoorstelling Tear Gun naar onze schouwburg. Wij kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt als de internationaal bejubelde singer-songwriter zijn liedjes los laat op het theaterpubliek. Ook benieuwd? Kaarten zijn vanaf nu te koop!

De mensenmassa deint op en neer. Enthousiast klapt het publiek hun handen op elkaar. De zanger op het podium zingt: "She talks to elephants." Het publiek volgt: "Lalala Lalala." De dikke bril en het lange zwarte haar van de zanger valt enkelen op, maar het grootste deel van het publiek sluit de ogen, om zich mee te laten voeren op de muziek. Het was op Lowlands, Pinkpop of misschien Rock Werchter. En we genoten!

Blaudzun keert nu in kleinere bezetting terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon. En voor het állereerst in het theater. Wat fier overeind blijft, is de perfecte Blaudzun-storm van schoonheid, verhaal en emotie. Bijvoorbeeld in het slechts twee keer eerder voor publiek gespeelde lied Shout, een eigenzinnige vertolking van de classic van Tears for Fears. Maar ook Blaudzun zoals je hem nog niet kende. Want in het theater... daar voelt het toch nét wat anders.
 

meer info en bestel >