vr 14 apr '17

De Marathon: nu in verkoop

De Marathon: nu in verkoop foto: Dim Balsem

De filmhit De Marathon veroverde vele harten en is nu vertaald naar een musical die de must-see van komend seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Rotterdams. Voor en door gewone mensen. Op dinsdag 17 en woensdag 18 oktober is deze voorstelling te zien in onze schouwburg. Kaarten zijn vanaf nu te koop..

Gerard, Nico, Kees en Leo - vier Rotterdamse garagemonteurs - sleten tot voor kort hun dagen met moorkoppen, bier en klaverjassen. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje… Gaat dat lukken? De mannen gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega Yusuf, oud-marathonloper, om de garage van hun vriend te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish.

Een ontroerende musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek. Naar het idee van Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk, doorspekt met nieuwe liedjes van Thomas Acda en in de hoofdrollen o.a. John Buijsman, Kees Boot en Jelka van Houten. De regie is in handen van Job Gosschalk, bekend van JEUK, ’t Schaep met de 5 Pooten en De Zevende Hemel.

meer info & bestel >