do 13 apr '17

Bevestigd: Nick & Simon

Bevestigd: Nick & Simon foto: Mark Uijl

Het succesvolle Volendamse duo Nick & Simon is in 2018 weer te gast in de schouwburg van Theaters Tilburg. Op donderdag 22 maart 2018 spelen de heren niet alleen oude hits, maar ook gloednieuwe liedjes van het nog uit te brengen album Aangenaam.

Na het vorige bezoek van Nick & Simon waren onze gasten het met elkaar eens: deze mannen weten hoe ze een fantastisch theaterconcert moeten geven. Twee jaar later gaat het multi-getalenteerde Volendamse duo opnieuw de theaters in, precies op het moment dat ze hun zevende album lanceren. Verwacht dus volop gloednieuw werk én de bijbehorende verhalen. Maar natuurlijk ook hits en meezingers als Pak maar m’n hand en Julia. Maak opnieuw kennis met de goedlachse, muzikale Nick & Simon. Aangenaam!

Hoewel de kaartverkoop voor het nieuwe theater- en concertseizoen van Theaters Tilburg pas op 19 mei begint, konden deze heren niet langer wachten: de kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn te koop via deze link, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie.