ma 19 mrt '18|20:00u|schouwburg

Dutch Happiness Week Leo Bormans

overige activiteiten|festival

Dutch Happiness Week

Leo Bormans, de Belgische geluksambassadeur en schrijver van het World Book of Happiness houdt tijdens de Dutch Happiness Week een openbare lezing over "het geheim van geluk". Iedereen is er naar op zoek, velen vinden er deeltjes van, maar wat maakt ons nou precies gelukkig? Leo vroeg het aan honderd geluksprofessoren uit vijftig landen. Geen dromers en filosofen maar onderzoekers en wetenschappers van Amerika en China tot Australië en Japan. Hun kennis en wijsheid verzamelde hij in het succesvolle boek en internationale project The World Book of Happiness, dat al in meer dan tien talen vertaald is. Voormalig Europees president Herman van Rompuy gaf het cadeau aan alle wereldleiders met de vraag geluk en levenskwaliteit hoog op de politieke agenda te zetten.

Deze avond gaat Leo samen met het publiek op zoek naar de kern van geluk en een positieve levensstijl. Hij geeft concrete tips en voorbeelden die bijdragen tot een wereld van geluk voor onszelf én voor anderen. Optimisme kan je leren. En wie zich optimistisch opstelt is gelukkiger, gezonder en succesvoller in studie, relaties, beroep en vriendschap.

Geluksplekken
Voorafgaand aan de Dutch Happiness Week gaan studenten van Fontys Academy of Creative Industries onder begeleiding van Leo Bormans op zoek naar Geluksplekken in Tilburg. De studenten gaan een aantal Tilburgse wijken in om te ontdekken waar Tilburgers gelukkig zijn en richten een aantal van die plekken zo in dat die ook bij kunnen dragen aan het geluk van anderen. Tilburg is, na Eindhoven het Limburgse Roerdalen, daarmee de derde Nederlandse plaats met dergelijk geluksplekken binnen haar grenzen.

Bestelinformatie

Toegangsprijs (incl. servicetoeslag)

  • € 2,75 1e rang
  • € 2,75 2e rang
  • € 2,75 3e rang
bestel