ma 28 mei '18|15:00u|concertzaal vrije zit

Menahem Pressler (VS) - Interview Kamermuziek Souvenir

klassiek & opera|piano

Menahem Pressler (VS) - Interview foto: rechtenvrij

De levende legende Menahem Pressler keert terug naar Tilburg! In 2016 gaf hij op 92-jarige leeftijd een onvergetelijk concert in onze concertzaal. Wie erbij was, zal het zich nog goed herinneren: een breekbaar ogende man komt aan de arm van zijn assistente het podium op. Maar zodra hij achter de vleugel plaatsneemt en de toetsen aanraakt, is Pressler direct die briljante en technisch perfecte meesterpianist die hij altijd was.

Meer dan vijftig jaar was hij verbonden aan zijn fameuze Beaux Arts Trio. Vanaf 2008 verlegde hij zijn optredens naar solorecitals en debuteerde daarmee op negentigjarige leeftijd in het Concertgebouw. Wij zijn er trots op Menahem Pressler opnieuw te mogen ontvangen. Te meer omdat hij in Tilburg ook nog tijd maakt voor een interview ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van het Fontys Conservatorium.

De losse prijs voor het bijwonen van het interview is € 15 en reserveert u via deze webpagina.

Wilt u zowel naar het concert (29 mei), de masterclass als het interview (28 mei), dan is de toegang tot de Masterclass gratis. Klik hier om deze combinatie te bestellen.

Bestelinformatie

Toegangsprijs (incl. servicetoeslag)

  • € 15,00 vrije zit
bestel