di 17 okt '17|15:00u - 15:50u|concertzaal toneel op toneel

Kinderfestival Spruit: Oorkaan 3ACH, a stairway to heaven

kinderen|muziek 6+

Kinderfestival Spruit: Oorkaan foto: Dries Segers

Nieuw in Tilburg: Kinderfestival Spruit! Spruit is een splinternieuw festival, in de herfstvakantie, vol dans-, theater en muziekvoorstellingen voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Van zondag 15 tot en met woensdag 18 oktober kunnen kinderen en (groot-)ouders genieten van spannende, bijzondere, en verrassende voorstellingen bij Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De NWE Vorst en Paradox. Dus agenda vrij laten, snoepzak achter de hand en stevige schoenen aan, want er is van alles te beleven!

Kijk je oren uit op deze festivaldinsdag met deze multimediale voorstelling vol hits van Bach! Johann Sebastian Bach is een monument, een tovenaar met klank en melodie, een genie dat duizelingwekkende fuga's, preludes, koralen en partita's aan elkaar reeg en tweehonderdvijftig jaar na zijn dood nog steeds de hitparades aanvoert. In 3ACH, a stairway to heaven gidsen twee violisten jou en je ouders door de gevisualiseerde wereld van Bach. 3ACH, a stairway to heaven is een multimediaal feestje en de perfecte introductie op wat volgens velen de mooiste muziek ooit geschreven is. Twee keer BIEM voor Bach!

barokviool: Cynthia Freivogel & Ryuko Reid/Lucia Giraudo | videodecor: Post uit Hessdalen | coproductie: Oorkaan, Zonzo Compagnie, Big Bang, Concertgebouw Brugge & Bozar

Kijk bij Extra: Versier je eigen festivalpannenkoek!

Afbeeldingen

Bestelinformatie

Toegangsprijs (incl. servicetoeslag)

  • € 8,50 vrije zit
Voorstelling gepasseerd