wo 28 jun '17|20:00u|schouwburg

Jacques de Leeuw Prijs Fontys Hogescholen

jongeren & studenten|nieuw talent

Jacques de Leeuw Prijs foto: Sterk Water

Eind juni is het weer zover: dan wordt voor de zestiende maal de Jacques de Leeuw Prijs uitgereikt! Een prijs waarmee Stichting Jacques de Leeuw afstudeerders van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) steunt en stimuleert. Jaarlijks ontvangen de twee meest getalenteerde studenten van de FHK de prijs:

- één student van een uitvoerende opleiding 
- één student van een docentenopleiding

Aan de prijs is voor beide winnaars een geldbedrag van 10.000 euro verbonden! Met de prijs biedt Stichting Jacques de Leeuw (onderdeel van uitgeverij Audax) jonge talentvolle kunstenaars stimulans en steun in de rug voor verdere studie of om te investeren in de beginnende carrière. De prijs is bijzonder omdat er in Nederland geen vergelijkbare prijs is voor studenten aan kunstvakopleidingen. Voor deze prijs komen studenten met unieke kwaliteiten en ambitie in aanmerking. Studenten die hun talent ook na hun studietijd verder willen ontwikkelen. Elke academie nomineert één student, die in de eindfase van zijn/haar studie zit. Een deskundige jury beoordeelt welke twee van de acht nominaties als het meest belovend kunnen worden beschouwd.

Wie de prijs wint wordt bekendgemaakt op woensdag 28 juni 2017 in onze schouwburg.Een feestelijke avond met verschillende performances!

Wilt u deze avond bijwonen? U kunt zich aanmelden via https://www.fhkagenda.nl/

Wilt u van tevoren heerlijk dineren in restaurant Lucebert, dan kunt u reserveren via 013 5432515.

 

Bestelinformatie

Bel kassa 013 543 22 20