Peter Pannekoek

Seizoenspresentatie

Programma 2024-2025

20:15 / Schouwburg / Special

Ook het komende theaterseizoen belooft weer spannend, actueel, hilarisch en mindblowing te worden. Wil jij een voorproefje? Kom dan cultuur proeven tijdens de gratis Seizoenspresentatie ‘24-'25 op dinsdag 4 juni bij Schouwburg Concertzaal Tilburg!

Tijdens de Seizoenspresentatie openen we de deuren voor alle Tilburgliefhebbers, theaterfans, muziekminnaars, cabaretbewonderaars en cultuurvrienden. Kortom: voor iedereen die niet kan wachten tot het nieuwe theater- en muziekseizoen start.

Tijdens een veelzijdig, interactief en verrassend programma krijg je tips van de programmeurs, zie je (live) previews van voorstellingen en concerten, krijg je een update over de verbouwing binnen en buiten ons gebouw en kom je alles te weten over het nieuwe theaterseizoen.

De Seizoenspresentatie is traditiegetrouw ook de start van de kaartverkoop. Of je nu live je tickets koopt bij onze Ticketservice, of online via onze website, onthoud de volgende data:

  • 28 mei - Programma ‘24-’25 online
  • 4 juni 16.00 uur - Start voorverkoop ambassadeurs 
  • 4 juni 20.00 uur - Seizoenspresentatie (let op: vol = vol)
  • 7 juni 12.00 uur -  Start voorverkoop 24-25 regulier

  • Let op De seizoenspresentatie is gratis, maar je moet wel een plekje reserveren. En; wacht niet te lang, want vol = vol!

Deze voorstelling heeft geen pauze.