vr 03 okt '14|20:15u - 21:30u|schouwburg

Ronald Goedemondt De R van Ronald (reprise)

cabaret|goed gebekt

Ronald Goedemondt foto: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman

Afgelopen seizoen was zijn show tot drie keer toe in een mum van tijd uitverkocht. Reden genoeg om Ronald Goedemondt nog eens terug te laten komen. In De R van Ronald vraagt hij zich af wat er gebeurt als je je meer richt op loslaten. Weg met controle en zelfbevestiging! Dat doet toch iets? Nou, met Ronald in ieder geval wel. En dat legt hij haarfijn uit, waarschijnlijk met een hoog gehalte aan hak op de tak en chaos!

de toegift live-muziek na afloop in de foyer

Deze voorstelling is uitverkocht. U kunt hier nog wel kaarten bestellen voor de bijgeboekte show op 9 december. We tippen u ook graag twee alternatieven:

9 apr 2015   Pieter Derks - Zo goed als nieuw
4 jun 2015   Daniël Arends - Carte Blanche
 

 

Afbeeldingen

Video's

Recensies

de Volkskrant ***** "Goedemondt zit boven op de cabaret-Olympus."

De Telegraaf ****** "De Brabander is een grappenkanon, zo bewees hij al met Spek, Ze bestaan echt en Dedication. Maar het moordende tempo waarin hij in Binnen de lijntjes zijn vaak absurdistische grappen afvuurt, is ook voor Goedemondt ongekend. Al binnen een paar minuten heeft hij de zaal aan het bulderen." (over zijn vorige programma)

Extra's

  • eetcafémenu
    eetcafémenu | € 27,00
    Gezellig tafelen voor u naar de voorstelling gaat. Vooraf serveren wij brood met tapenade en u geniet van een smakelijk driegangenmenu.
  • restaurantarrangement
    restaurantarrangement | € 51,50
    Na een aperitief en amuse serveren wij een hoogstaand driegangendiner, tijdens de pauze een drankje en na afloop nog een drankje met heerlijke hapjes.

Bestelinformatie

extra voorstelling op 9 december