Over Theaters Tilburg

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio. Voor een goed beeld van onze zalen, bekijk hier de 360 graden foto's.

Wie zijn wij?
Stichting Theaters Tilburg kent een directeur/bestuurder (Rob van Steen), een managementteam en een raad van toezicht. Maak hier kennis met hen. Voor vacatures, klik hier.

Onze gebouwen & historie
De schouwburg die rond 1960 is gebouwd door Ir. Bijvoet en Prof. Holt, is één van de meest gezichtsbepalende gebouwen van het stadscentrum. In 2015 werd de schouwburg aangewezen als rijksmonument. Ook de later bijgebouwde, modern vormgegeven concertzaal van Jo Coenen spreekt tot ieders verbeelding. Meer over onze gebouwen, klik hier.

1718_Bekijkmagazine
1718_aanmelden_nieuwsbrief
1617_volg_ons_facebook
1617_volg_ons_twitter
1617_Blog_Rob