Infoservice & Tickets


foto: Jostijn Ligtvoet

Bestellen van (e-)tickets doet u eenvoudig op onze website. Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u uw eigen zitplaatsen in de zaal kiezen, uw bestellingen terugzien en uw profiel wijzigen. Problemen bij het online bestellen van tickets? Kijk bij Veelgestelde vragen.

Natuurlijk kunt u ook terecht bij de balie van InfoService & Tickets, telefonisch bereikbaar via 013 543 22 20. Bestelt u liever met een papieren bestelformulier? Download het formulier dan hier

Onze openingstijden zijn:
dinsdag t/m vrijdag: 12:00 - 18:00 uur
zaterdag: 12:00 - 18:00 uur
bij avondvoorstellingen: vanaf 18:00 uur tot aanvang voorstelling
bij matinees: vanaf 2 uur voor aanvang voorstelling

Servicetoeslag & administratiekosten
De voorstellingsprijzen vermeld op onze website zijn inclusief servicetoeslag en administratiekosten. Theaters Tilburg heeft in de toegangsprijs een toeslag van € 2,75 per (e-)ticket opgenomen. Bij kindervoorstellingen in de studio geldt een gereduceerde toeslag van € 2,25 per ticket. In deze servicetoeslag zijn koffie, thee en bronwater als pauzedrankje, de garderobe en administratiekosten inbegrepen. Indien er geen pauze is, kunt u uw drankje voor aanvang van de voorstelling bij onze bars bestellen.

Weet waar je koopt!
Helaas komt het steeds vaker voor dat kaarten voor een voorstelling in Theaters Tilburg worden aangeboden via derden. Deze kaarten worden vaak voor onnodig hoge bedragen aangeboden. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs. Er zijn nog vier sites die voor de reguliere prijs kaarten verkopen en waar Theaters Tilburg contact mee heeft: www.eventim.nl, www.ntk.nl,  www.ticketmaster.nlwww.myorder.nl, www.24tickets.com, www.eventix.nl en www.redloyalty.com

Als blijkt dat toegangsbewijzen niet zijn verkregen via Theaters Tilburg of de andere erkende (online) adressen, is Theaters Tilburg gerechtigd de toegang tot de voorstelling te weigeren. Op www.weetwaarjekoopt.nl kunt u zien waar u veilig uw tickets kunt kopen zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt!

Social media
U kunt ons ook bereiken via Twitter, Facebook en Instagram.