restaurant

Lucebert... volgens insiders het best bewaarde geheim van Tilburg. Of het nu om een heerlijke theaterschotel gaat of een uitgebreid dinerarrangement, met veel creativiteit tovert chef-kok Tom Biessen de lekkerste gerechten op tafel.

Complete avond uit
Maak uw avond compleet met een verrassend diner in restaurant Lucebert. Chef-kok Tom Biessen haalt de meeste inspiratie uit de Frans-georiënteerde keuken, maar geeft graag ruimte aan wereldse invloeden. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. "Ik wil graag weten waar alle producten vandaan komen. En natuurlijk laat ik me inspireren door de seizoenen."

Reserveren?
Iedere voorstellingsavond bent u vanaf 17:30 uur welkom. Onze gastheer Sietse Wiersma zorgt dat het u aan niets ontbreekt en dat u bovendien op tijd in de zaal zit. Reserveren kan via deze website of bel 013 543 25 15.
 

foto: Camiel Donders

Van dagschotel tot uitgebreid dineren
De mogelijkheden bij restaurant Lucebert zijn groot. Voor € 15 bestelt u al onze dagelijks wisselende theaterschotel geserveerd met salade, brood, olijfolie en boter. Of geniet van een overheerlijk driegangen restaurantmenu. Wilt u een compleet verzorgde avond uit, kies dan voor het exclusieve restaurantarrangement. Uiteraard kunt u naast de arrangementen ook uitstekend à la carte dineren.

Bijzondere dinnershows
Naast dineren verzorgt restaurant Lucebert ook regelmatig dinnershows. Kom bijvoorbeeld naar een van de Music & Dinner Sensations (i.s.m. Fontys Muziektheater) die elke keer in het teken staan van een andere muzikaal thema; van musical tot jazz, van vocaal tot kleinkunst. Of ga naar de Magic Dinner Sensation met illusionist Luc Elson (De Magische Winkel). Voor wie nieuwsgierig is naar hoe het is om niets maar dan ook niets te zien, organiseren we Dineren in het Donker. Wie durft?

De toegift: live-muziek na afloop
Ook na de voorstelling is het gezellig napraten in onze foyer met een hapje of een drankje. Regelmatig betreden jong talent of de musici van het orkest er het podium voor een live toegift.