Virtuele rondleiding

Hieronder kunt u 360 graden foto's van onze verschillende zalen bekijken! Gebruik de navigatie (links, rechts, boven, onder, in- en uitzoomen) om een goed beeld te krijgen van de ruimte.

schouwburg in de spotlights: de zaal
De schouwburg die rond 1960 is gebouwd, is één van de meest gezichtsbepalende gebouwen van het stadscentrum. De twee architecten Ir. B. Bijvoet (1889-1979) en prof. G.H.M. Holt (1904-1988) van dit gemeentelijk monument, wilden in Tilburg een schouwburg die modern en functioneel was en die open, naar de bevolking toe gericht was. Bekijk hieronder de zaal.


 

schouwburg in de spotlights: het toneel

studio: de kracht van de vlakke vloer

De meest kleurrijke concertzaal van het Zuiden
Kleurrijk... Dat is de concertzaal bij uitstek. Het moderne ontwerp van Jo Coenen en het bijzonder lichtkunstwerk van Peter Struycken maakt de zaal tot een lust voor het oog. De zaal kan in diverse lichtstanden en met eventueel een vooruitgeschoven podium gebruikt worden.

restaurant Lucebert
In 2014 is restaurant Lucebert gerestyled door designer Osiris Hertman. Gebruikmakend van bijzondere, natuurlijke materialen en het bestaande meubilair is hij erin geslaagd om Lucebert te maken tot een plek waar het goed toeven is.

Bertje: intiem & gezellig
Ook onze prachtig vormgegeven theaterkelder Bertje is te gebruiken voor een gezellig etentje of een presentatie.

Audaxzaal: licht & comfortabel
Onze Audaxzaal heeft onlangs een complete metamorfose gekregen. Beelden van de nieuwe setting worden zo snel mogelijk op onze website geplaatst.