Verkoopvoorwaarden

Infoservice & Tickets / Verkoopvoorwaarden


foto: Stephan van Fleteren / voorstelling: Brieven uit Genua 17 okt
 

Theaters Tilburg hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburgen- en Concertgebouwdirecties (VSCD).
Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar bij InfoService & Tickets of hier als pdf te downloaden.

Betalingsverplichting
Ongeacht de wijze van bestellen, gaat u bij het plaatsen van uw bestelling een betalingsverplichting met Theaters Tilburg aan. Theaters Tilburg hanteert een automatische incassoprocedure. De kosten van dit incassotraject en de eventuele vervolgkosten zijn altijd voor rekening van de gast.

Toegangsprijzen
Theaters Tilburg behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden nooit met terugwerkende kracht.

Annuleringsverzekering
Voor slechts € 5 per bestelling, heeft u een annuleringsverzekering. Alle tickets op uw factuur zijn dan verzekerd tegen plotselinge verhindering als gevolg van ziekenhuisopname, zwangerschapscomplicaties en overlijden van u of uw eerstegraads familieleden. Na overleg van de benodigde papieren, ontvangt u een tegoedbon voor het aankoopbedrag min € 2,75 administratiekosten per voorstelling. Deze verzekering is uitsluitend per totale bestelling af te sluiten. In specifieke situaties kunt u ook per voorstelling een annuleringsverzekering afsluiten voor € 0,50 per ticket. Neem dan contact op met InfoService & Tickets: 013 543 22 20.

Servicetoeslag & administratiekosten
De voorstellingsprijzen vermeld op onze website zijn inclusief servicetoeslag en administratiekosten. Theaters Tilburg heeft in de toegangsprijs een toeslag van € 2,75 per ticket opgenomen. Bij kindervoorstellingen in de studio geldt een gereduceerde toeslag van € 2,25 per ticket. In deze servicetoeslag zijn koffie, thee en bronwater als pauzedrankje, de garderobe en administratiekosten inbegrepen.

Omruilen tickets
Reeds gekochte tickets kunnen tot zeven dagen voor de voorstellingsdatum worden omgeruild tegen een tegoedbon van Theaters Tilburg. Op het bedrag wordt per voorstelling € 2,75 aan administratiekosten in mindering gebracht. Wilt u altijd verzekerd zijn van de mogelijkheid tot annuleren? Sluit dan een annuleringsverzekering af.

Toegangskaart zoek?
Dan kunt u een duplicaat aanvragen bij InfoService & Tickets. Om misbruik te voorkomen, dient u dit duplicaat persoonlijk en op de dag van de voorstelling af te halen. Per voorstelling wordt € 2,75 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Theaters Tilburg Cadeaubon en PODIUM Cadeaukaart
Via internet is het helaas nog niet mogelijk om met onze eigen cadeaubon te betalen. Met de PODIUM Cadeaukaart is dit wél mogelijk. U kunt uw cadeaubonnen uiteraard ook direct bij onze InfoService & Tickets-balie inleveren als u contant of met pin wil betalen.

Doorverkopen van tickets
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kan InfoService & Tickets u bij uitverkochte voorstellingen wellicht van dienst zijn met het doorverkopen van uw tickets aan gasten op de reservelijst. Indien uw tickets met succes worden doorverkocht, wordt per voorstelling € 2,75 aan administratiekosten op uw aankoopbedrag in mindering gebracht. Voor het resterende bedrag ontvangt u een tegoedbon van Theaters Tilburg.