Huisregels

Infoservice & Tickets / Huisregels


foto: Jostijn Ligtvoet

Kom op tijd
Doorgaans willen artiesten niet dat er nog gasten worden toegelaten als de voorstelling al is begonnen. De zorgvuldig opgebouwde sfeer in de zaal of de concentratie op het podium kan hierdoor immers verstoord worden. Bij veel voorstellingen kunnen wij u daarom niet meer toelaten in de zaal: zorgt u er dus voor dat u op tijd aanwezig bent. Te laat arriveren is geen reden voor restitutie van uw toegangsgeld.

tip Als u uw bezoek combineert met een diner bij restaurant Lucebert, tafelt u niet alleen heerlijk, maar geniet u ook van de luxe dat u gegarandeerd op tijd in de zaal zit.

Toegangsprijzen
Theaters Tilburg behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussendoor te wijzigen. Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht.

Mobiele telefoon
Denkt u eraan uw mobiele telefoon uit te schakelen voordat u de zaal ingaat?

Beeld- en geluidsopnames
Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling of concert te fotograferen of andere opnames te maken. Dit is immers storend voor de artiesten op het podium én voor het publiek om u heen. Bovendien loopt u het risico dat uw materiaal en/of apparatuur op grond van beeld- en geluidsrechten in beslag wordt genomen.