Series in seizoen 17/18

Infoservice & Tickets / Series in seizoen 17/18

foto: Marco Borggreve / voorstelling: Amsterdam Sinfonietta & Nicolas Altstaedt 23 mrt

Onderstaande series kunt u eenvoudig via onze site bestellen. U bestelt alle voorstellingen/concerten uit de serie afzonderlijk, ons systeem berekent automatisch de seriekorting.

Serie Kamermuziek Souvenir
Met Kamermuziek Souvenir hebben we de absolute wereldtop in huis. Solisten en ensembles uit alle windstreken, van snel rijzende sterren tot levende legendes, zoals de Amerikaanse pianist Menahem Pressler. Voor de twaalf concerten geldt een aantrekkelijke serieprijs. Bekijk hier de hele serie.

Serie Amsterdam Sinfonietta
Het energieke strijkorkest Amsterdam Sinfonietta, o.l.v. Candida Thompson, brengt opnieuw bijzondere, klassieke concerten die als serie te bestellen zijn. Ditmaal met Lucas & Arthur Jussen (29 nov), de Turkse pianist Fazil Say (15 feb) en topcellist Nicolas Altstaedt (23 mrt). Het Breder dan klassiek-concert met Typhoon is niet in de serie opgenomen. Bekijk hier de hele serie.

philharmonie zuidnederland: serie favoriet klassiek & serie favoriet klassiek XL
De serie favoriet klassiek brengt alles wat een symfonieorkest zo geliefd maakt: schitterende klassieke werken van Haydn, Mozart en Beethoven, het kerstgevoel van Tsjaikovski en spectaculaire composities van o.a. Bernstein. U kunt de serie favoriet klassiek uitbreiden naar een XL variant met nog twee concerten: 9 december (Hannes Minnaar) en 4 januari het Nieuwjaarsconcert. Bekijk hier de hele serie.

Serie Cabaretcollege
Cabaretdocent en -historicus Frank Verhallen geldt als dé autoriteit op het gebied van het Nederlandse cabaret. De serie Cabaretcollege bestaat uit vier avonden met innemende verhalen, opmerkelijke voorstellingsfragmenten, dwarse standpunten, verrassende vergelijkingen en ontwapenende interviews. Het eerste college is op 19 september.

Serie Yoga Concerten
Verwen jezelf met een relaxt begin van de zondag en kom om 10:00 uur naar de Yoga Concerten in de concertzaal. Met telkens een ander muzikaal thema volg je yogales op live uitgevoerde klassieke muziek. En ook aan kinderen is gedacht, met een yogaworkshop voor de jeugd.

Dinsdagmatinee
In de Dinsdagmatinee-reeks kunt u maar liefst vier voorstellingen op de dinsdagmiddag bezoeken. Geniet van een mooie voorstelling, lunch en ontmoetingen met andere gasten in Lucebert aan onze aanschuiftafel. Bekijk hier de hele serie.

1718_aanmelden_nieuwsbrief
1718_Bekijkmagazine
1617_volg_ons_facebook
1617_volg_ons_twitter